Voorjaarswandeling 2017 Chaam

voorjaarswandeling2017

Op 14 mei organiseerde de BIC weer haar voorjaarswandeling. Dit keer kozen we voor de locatie aangewezen door onze actieve leden Twan en Isabelle Embregts.

Twan is een geweldige dierenliefhebber die naast Bracco’s ook een teckel en een Ierse waterspaniel tot hun huishouden rekenen naast de opvang van talloze vogels.

De locatie was perfect. Parkeergelegenheid, bos, water, en mooi weer waren de onmisbare ingrediënten. De opkomst was, ondanks de afwezigheid van enkele van onze die-hard-wandel-coryfeeën als Wim en Tamara van den Dam, Sonja weber, René Kreijveld en Monique de Beer alle poldermeisjes, geweldig groot.
Moederdag zal in vele gevallen een rol hebben gespeeld bij hun noodzakelijke afwezigheid. Ze zullen er volgende keer ongetwijfeld weer bij zijn want ik kan nu onomwonden en uit de grond van mijn hart aan u melden dat ze veel gezelligheid gemist hebben.
Zelfs Peter Broer en Erna Meijer waren speciaal voor de wandeling uit Italië overgekomen. Het kampioenschap van Feijenoord speelde bij hun komst slechts een ondergeschikte rol.

Ik heb de honden en de eigenaren niet geteld maar het waren er velen. Op de foto hierboven ziet u hoeveel. Het is ontzettend leuk om te zien hoe al die honden met elkaar omgaan. En mocht er eentje uit de bocht vliegen tegen een andere hond (die niet bij de groep hoort) dan werd ie met een grom en een flinke duw door mijn Pietro (bravo Pietro) netjes tot de orde geroepen.

De nazit, waarvoor iedereen zich aanmeldde, was op het terras, waar omelet, pannenkoek, salades en broodjes de hongerige maag vulden.

Mensen, mensen, we hebben genoten. Bedankt Isabel en Twan ... we doen het gauw nog een keer.

Rommert Hazenberg

Foto's Erna Meijer:

Deel op sociale media: