ER ZIJN NOG ENKELE PLAATSEN VRIJ: Kampioens Club Match 25 mei 2019

Er zijn nog enkele plaatsen vrij. Indien je er snel bij bent kun je nog mee doen.

 

Alweer voor het vijfde jaar zijn we met onze Kampioens Club Match te gast bij het Italië Evenement op 25 mei bij Kasteel Haarzuilens. Hét evenement voor de Italië liefhebber, waar ons prachtige Italiaanse ras niet mag ontbreken. Onwijs leuk.

Dit jaar hebben een we een Nederlandse keurmeester van ons ras bereid gevonden om de keuring te verrichten. Mevrouw Annet Wijnsouw is bevoegd om ons ras te keuren. Daarnaast is ze een echte bracco liefhebber en heeft dus een keur aan bracco’s gezien in haar leven.

Wij als BIC zouden het enorm leuk vinden om weer zo veel mogelijk bracco’s te laten zien aan Annet. Dus wil je en kan je op 25 mei 2019, schrijf je dan meteen in.
En mocht je wel willen maar het vanwege weinig ervaring spannend vinden, neem dan contact op met de secretaris, Tamara van den Dam-Sloof en dan worden je vragen beantwoord. Bij voldoende animo kunnen we wellicht nog iets van een instructie organiseren.

We hopen je te zien op zaterdag 25 mei 2019 bij Kasteel Haarzuilens. Klik hier om het inschrijfformulier te openen.

De inschrijving sluit op 5 mei 2019, 23.00 uur. Wil je met meerdere honden deelnemen aan de KCM 2019? Vul dan per hond een inschrijfformulier in.

Je ontvangt per e-mail een bevestiging van elke inschrijving.

Deel op sociale media: