Snuffelen aan Zweet

Dat de Bracco een goede neus heeft, dat heeft ieder baasje waarschijnlijk al eens ervaren. Maar hoe goed is die neus nou eigenlijk? Daar kun je onder andere achter komen door je in te schrijven voor deze workshop over Zweetwerk.

 

Op zaterdag 19 oktober organiseert de BIC in Hilversum een dag over Zweetwerk. Machteld van der Linden van The Coachhouse, geeft al jarenlang gepassioneerd les aan jachthonden. Zowel voor en na het schot en het Zweetwerk horen daar allemaal bij. De dag zal een laagdrempelig karakter hebben, waar een klein stukje theorie maar vooral de praktijk, door het lopen van een “zweetspoor” beoefend kan worden. Bij het zweetwerk wordt de jachthond ingezet om een spoor van bloeddruppels, die voor ons mensen niet eens zichtbaar zijn, te volgen zodat het wild gevonden wordt.

 

Op de dag zelf krijg je bij aankomst koffie en wat lekkers, ook voor de lunch wordt gezorgd. We sluiten de dag af onder genot van een drankje en een hapje. Om mee te doen, hoef je verdere geen spullen aan te schaffen, daar wordt voor gezorgd. Qua leeftijd van de hond, graag deelnemen met een hond ouder dan 9 maanden.

 

De kosten voor de hele dag workshop (incl, koffie, lunch en een drankje aan het einde van de dag) zijn € 50,00. De kosten voor een persoon zonder hond zijn € 15,00.

 

Hoe schrijf je je in?

Middels deze link https://www.braccoitaliano.nl/aanmelding-workshop-zweetwerk kun je je inschrijven. 

Na je inschrijving ontvang je een bevestiging en ontvang je ongeveer een week van tevoren de exact plaats van de workshop en het tijdstip.

 

Mocht je onverhoopt vragen hebben over de workshop, mail dan naar [email protected].

Deel op sociale media: